Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás
Képviselő-testületi ülés 2024. február 15.

Tiszavasvári Város Képviselő-testülete 2024. február 15-én tartja következő ülését. A napirendekről INNEN tájékozódhat.


Kornisné Központ állásajánlatai

Kornisné Liptay Elza Szociális és Gyermekjóléti Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet:

 

- ápoló/gondozó

 

- családsegítő

 

- esetmenedzser

 

munkakörök ellátására.


Felkérés kérdőív kitöltésre: kerti lucfenyők pusztulása

A kerti lucfenyők pusztulása 2023-ban felgyorsult hazánkban. A Magyar Kutatási Hálózat debreceni Atommagkutató Intézetének klíma- és környezetkutatói tanulmányt készítenek, amely felhívja a figyelmet a klímaváltozás hazánkat is érintő gyors jelenségeire, hatásaira. A klímaváltozás negatív hatásai elleni védekezés vármegyénkben is kiemelt feladat.

Az Intézet munkatársai arra kérik a lakosságot, hogy segítsenek képet alkotni az elmúlt évben tapasztalható kerti lucfenyő pusztulásról egy három kérdéses kérdőív kitöltésével, amely mindössze fél percet vesz igénybe.

Rendelet-tervezet véleményezése

Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testülete új rendeletet kíván alkotni az önkormányzat tulajdonát képező lakások és egyéb helyiségek bérletéről, elidegenítéséről.

A lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvény értelmében a rendelettervezetet véleményezheti a bérlők és bérbeadók érdekképviseleti szerve.


Állásajánlat: 1 fő angol nyelv - informatika szakos tanár

NYÍREGYHÁZI TANKERÜLETI KÖZPONT Tiszavasvári Kabay János Általános Iskola pályázatot hirdet Köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében 1 fő angol nyelv - informatika szakos tanár Munkakör/feladatkör betöltésére.

A részletes pályázati kiírás megtekinthető ITT.
Képviselő-testületi ülés 2023. december 13.

Tiszavasvári Város Képviselő-testülete 2023. december 13-án tartja következő ülését. A napirendekről INNEN tájékozódhat. 

Advertisement