Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

Hírek »
Pályázati felhívás: lakhatási támogatások igényléséhez Nyomtatás

Tiszavasvári Város Önkormányzata ,,Esély és Otthon – Mindkettő lehetséges! Komplex beavatkozás megvalósítása a fiatalok elvándorlásának csökkentése érdekében Tiszavasváriban” EFOP-1.2.11-16-2017-00009 kódszámú pályázata 2022. december 31-én befejeződött.
A fenntartási időszak alatt Tiszavasvári Város Önkormányzata köteles a projekt megvalósítás befejezésétől számított 5 évig, a támogatás visszafizetésének terhe mellett funkciójában fenntartani a létrehozott ingatlanfejlesztést.


Ennek megfelelve Tiszavasvári Város Önkormányzata az EFOP-1.2.11-16 pályázathoz kapcsolódó fenntartási kötelezettségének megfelelve felhívást tesz közzé (továbbiakban: Felhívás) a lakhatási támogatás elnyerésére.

E támogatási formával a 18-35 év közötti fiatalok lakhatásához van lehetőség segítséget nyújtani, ugyanis a nyertes pályázó egy felújított és részben berendezett lakás használati jogát kaphatja meg maximum 2 éves határozott időtartamra, azzal hogy bérleti díjat fizetnie nem kell, csupán a rezsiköltség és egyéb költségek (pl.: közös költség) megfizetésére köteles.

A részletes pályázati felhívás letölthető INNEN
  

Advertisement