Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

ITS Nyomtatás


ÖSSZEFOGLALÓ

Tiszavasvári Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának elfogadásáról

 
Tájékoztatom, hogy Tiszavasvári Város Képviselő-testülete a 220/2023. (VIII.31.) Kt. számú határozattal elfogadta Tiszavasvári Város Integrált Településfejlesztési Stratégiáját.

Tiszavasvári Város Önkormányzata pályázott a TOP PLUSZ-1.2.1-21 Élhető települések című felhívásra.
A pályázati kiírás szerint a pályázatban szükség volt vizsgálni, hogy a pályázat tartalma hogyan illeszkedik a város ITS-éhez.
A felülvizsgálat során megtörtént az ITS-ben és a megalapozó vizsgálatban szereplő adatok és információk aktualizálása, a megváltozott külső feltételekhez való igazítása, valamint a megvalósított fejlesztésekre építve a célrendszer is pontosítása, módosítása, újabb fejlesztési területek kijelölése.

A jóváhagyott ITS módosítása megtekinthető a település honlapján (http://tiszavasvari.hu/its).


Tiszavasvári, 2023. szeptember 5.

 

- TISZAVASVÁRI VÁROS INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJÁNAK MEGALAPOZÓ VIZSGÁLATA

- TISZAVASVÁRI VÁROS INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJA

- 220/2023. (VIII.31.) Kt. számú határozat

 


Integrált Településfejlesztési Stratégia 2023.

 

- TISZAVASVÁRI VÁROS INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJÁNAK MEGALAPOZÓ VIZSGÁLATA 

- TISZAVASVÁRI VÁROS INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJA

- LAKOSSÁGI FÓRUM Partnerségi Egyeztetés(Tiszavasvári, 2023. június 19.): Tiszavasvári Integrált Településfejlesztési Stratégiája (ITS) és Megalapozó Tanulmánya TOP_PLUSZ-1.2.1-21-SB1-2022-00006 Élhető településközpont kialakítása Tiszavasváriban


 

Integrált Településfejlesztési Stratégia 2015.

 

Az Integrált Településfejlesztési Stratégia a városi önkormányzat által elkészítendő, fejlesztési szemléletű, középtávot (7-8 évet) átfogó dokumentum, mely főként az Európai Unió által rendelkezésre bocsátott források felhasználását készíti elő és melynek eredményeként jelentős beruházások valósulhatnak meg. Egy olyan alapdokumentum, amely azt szolgálja, hogy a benne foglalt tevékenységek, projektek megvalósuljanak és a város optimálisan kihasználja a következő uniós pályázati ciklus, azaz a 2014-2020 közötti időszak fejlesztési lehetőségeit.
A „Fenntartható településfejlesztés a kis-, és középvárosokban (és a fővárosi kerületekben) – Integrált Településfejlesztési Stratégiák kidolgozása” című projekt keretében, a Belügyminisztérium EU-s támogatás igénybevételével biztosította az Integrált Településfejlesztési Stratégiák elkészítését. Ennek köszönhetően az ország majdnem minden járásszékhelyén egy időben, egymással párhuzamosan történt a stratégiák kidolgozása, amelyek alapját képezik a pályázati források igénybevételének.
A fent nevezett projekt keretében Tiszavasvári városa a 314/2012. (XI.8) Kormány rendelet szakmai-tartalmi követelményei alapján elkészítette a 2015-2020-as időszakra szóló középtávú stratégiáját. Az elkészítésben szakmai partnereink az ITS Konzorcium tagjaiként a MEGAKOM Stratégiai Tanácsadó Iroda Kft. és a TRENECON Tanácsadó és Tervező Kft. voltak.

Dokumentumok:

- Megalapozó helyzetelemzés

- Integrált Településfejlesztési Stratégia

 

Advertisement