Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

Pályázati felhívás: ösztönző támogatások igényléséhez Nyomtatás

Önkormányzatunk az EFOP-1.2.11-16-2017-00009 kódszámú „Esély és Otthon – Mindkettő lehetséges! Komplex beavatkozások megvalósítása a fiatalok elvándorlásának megakadályozása érdekében Tiszavasváriban” pályázathoz kapcsolódóan felhívást tesz közzé a fiatalok helyben maradását támogató ösztönző rendszer elnyerésére. A város 69.312.000 Ft-ot nyert ösztönző támogatásokra pályázati forrásból az eredményesen pályázó 18 és 35. év közötti hiányszakmával és tiszavasvári munkahellyel rendelkező lakosoknak.

Amennyiben 18. életévedet betöltötted, de nem vagy még idősebb 35 évnél és tiszavasvári székhelyű vagy telephelyű munkahelyed van és a pályázati felhívásban részletezett hiányszakmák egyikével rendelkezel, vagy lakást vennél/építkeznél, valamint megfelelsz a pályázati feltételeknek, akkor ne habozz, jelentkezz!

Az alábbi támogatási formákra várjuk a pályázatod:
1.) Tiszavasváriban lakó hiányszakma képviselőinek támogatása: A pályázók 6 hónapon keresztül havi 40.000 Ft támogatást kapnak. A forrás kimerüléséig félévente maximum 84 fő részesülhet támogatásban.
2.) Tiszavasváriban belterületi lakóépületet vásárló vagy belterületi ingatlanon lakóépületet építő fiatal támogatása: A fiatalok egyszeri 700.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesülnek. A forrás kimerüléséig félévente maximum 3 fő részesülhet támogatásban.

2020. november 30-ig juttasd el pályázatod minden kötelezően csatolandó melléklettel együtt a Tiszavasvári Polgármesteri Hivatalba Péntek Renátának címezve a 4440 Tiszavasvári Városháza tér 4.sz alá, személyesen vagy postai úton.


A pályázati felhívás letölthető INNEN.

 

Advertisement