Gyengénlátó változat
 Turisztika
 Rendezvények
 Pályázatok
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Gasztronómia
 E-mail
 Esély Otthon
 Külterületi útfelújítás és gépbeszerzés Tiszavasváriban
 A Váci Mihály Gimnázium épületének energetikai korszerűsítése
 Tiszavasvári Önkormányzata Komplex Energetikai Fejlesztések Tiszavasváriban
 A Tiszavasvári Kabay-konyha korszerűsítése és agrárlogisztikai pont kialakítása
 NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉPÜLETEIRE
 Funkcióbővítő Integrált Települési Fejlesztések Tiszavasváriban
 Tiszavasvári Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése
 Tiszavasvári Város belterületi vízrendezése
 Férőhelybővítés és komplex fejlesztés a tiszavasvári Fülemüle Természetvédő Óvodában a minőségi nevelés érdekében
 A Tiszavasvári Polgármesteri Hivatal épületének akadálymentesítése
 Iskolafejlesztés Tiszavasváriban
 Napelemes rendszer kialakítása a Tiszavasvári Polgármesteri Hivatalban

Szavazás

Hírek »
Álláslehehetőség: betanított munkás (Hajdúnánás) Nyomtatás

 

A KÉZMŰ Nonprofit Kft. Magyarország legnagyobb állami tulajdonú könnyűipari vállalata 1980-tól célszervezete a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásának. Jelenleg közel 100 telephelyen, több mint 4500 főt foglalkoztatunk, ahol a kollégák mintegy háromnegyede megváltozott munkaképességű munkavállaló.

E speciális foglalkoztatói jellegből adódóan Társaságunk elkötelezett a kistérségben lévő, megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásának növelése mellett.
Munkáltatóként feladatunk és kötelességünk olyan védett munkahely és munkakörülmény megteremtése, ahol tartós foglalkoztatási körülmény megteremtése mellett a megváltozott munkaképességű munkavállalókra jobban odafigyelnek, igényeiket - a termelési folyamatot szem előtt tartva – a lehetőségekhez mérten jobban figyelembe veszik, egészségi állapotuk megóvása fontos feladat.

A Kézmű Nonprofit Kft. munkaerő toborzást indít Hajdúnánáson és kistérségében!


A jelentkezőket betanított munkás munkakörbe várjuk!


Munkaviszony, munkaidő: Határozatlan idejű, rész- vagy teljes munkaidős foglalkoztatás

Feladat: csomagoló anyag darabolása, matricával történő ellátása, hungarocell gömbök csomagolása, továbbá apró műanyag alkatrészek összeválogatása és csomagolása.

Munkavégzés helye: 4080 Hajdúnánás, Polgári út 0855/15.

Munkába állás: azonnali kezdéssel

Munkakör betöltésének feltételei:

• Elsősorban megváltozott munkaképességű munkavállalók jelentkezését várjuk, akik:
- A Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv vagy Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal szakvéleményével rendelkeznek, amelyen a következő minősítések egyike szerepel: B1, B2, C1, C2, D, E,
- OOSZI, ORSZI, NRSZH szakvéleménnyel rendelkeznek, amelyen nem szerepel minősítés, azonban a következő ellátások egyikét folyósítják részére: rehabilitációs ellátás, rokkantsági ellátás, rokkantsági járadék, rehabilitációs járadék,
- Fogyatékossági támogatással rendelkeznek.

• Érvényes tüdőszűrési igazolás.

Érdeklődni: személyesen a 4080 Hajdúnánás, Polgári út 0855/15. alatt vagy telefonon Szalkáné Molnár Gyöngyinél a 20/494-1214-es telefonszámon lehet.

 

TÁRSASÁGUNK BEMUTATÁSA

A KÉZMŰ Nonprofit Kft. jogelődje 1953-ban alakult meg a fővárosban, Kerületi Kézműipari Vállalatok néven, amely elsősorban a szociális célú foglalkoztatást szolgálta. Néhány év múlva – közös irányítás alá összevonva a szétszórtan működő üzemeket – a bedolgozói hálózat sajátos előnyeire építkezve és kihasználva a már gyakorlottabb munkások kézügyességét, nagyobb vállalkozásokba fogtak. A kisméretű egységek specializálásával, gépesítésével mind igényesebb, színvonalasabb termékek előállítására váltak alkalmassá.

1965-ben a laza szerkezeti keretből kialakult egy egységes, kilenc üzemággal rendelkező nagyvállalat és megalakult a Fővárosi Kézműipari Vállalat. A budapesti munkaerő-tartalékok kimerülésével vidéken létesültek új telephelyek, üzemek, bedolgozó központok. 1978-ban az immár országos nagyvállalat, több mint tízezer dolgozója másfélmilliárd-forint értékű terméket állított elő, 600 millió forintot meghaladó exporttal. Az 1980-as év jelentős változást hozott a vállalat életében, ugyanis megkapta a megváltozott munkaképességű dolgozókat foglalkoztató célszervezeti kijelölést. Társaságunk ezt a fő foglalkoztatáspolitikai jellemzőjét a mai napig őrzi.

1993. december 31.-én a vállalat átalakult, Fővárosi Kézműipari Részvénytársaságként folytatja tevékenységét. Az alapító okirat kiemeli, hogy a Részvénytársaság foglalkoztatáspolitikai célja, tevékenységének meghatározója és működésének legfőbb sajátossága a megváltozott munkaképességű dolgozók rehabilitációs foglalkoztatása. A célszervezeti jelleg mellett a Részvénytársaság fő jellemzője a nagyszámú telephely és a sokféle profil.

A Kézmű részvénytársaságból 2006. március 1. hatállyal átalakult közhasznú társasággá. Az új elnevezés: KÉZMŰ Fővárosi Kézműipari Közhasznú Társaság. A Kht. 2009. július 1-vel megváltoztatta társasági formáját, Kézmű Fővárosi Kézműipari Nonprofit Kft. néven folytatja munkáját. A cég sok telephellyel és változatos, sokszínű profillal rendelkezik, mely fejlődésének lényeges meghatározó eleme is.

A Fővárosi Kézműipari Kft. üzletágai jellemzően különálló telephelyeken végzik tevékenységüket, azonban bizonyos telephelyek több üzletág számára is helyet biztosítanak a termelési tevékenység végzéséhez.

Divízióink:
- Konfekció (ruhaipar)
- Bőrdíszmű
- Sportszer (Winner)
- Lakástextil termékek
- Attitude

Jelenleg közel 100 telephelyen, több mint 4500 főt foglalkoztatunk, ahol a kollégák mintegy háromnegyede megváltozott munkaképességű.

Hajdúnánási üzemünk az egyik legmodernebb üzemcsarnokunk, ahol a legkorszerűbb berendezések állnak a termelés szolgálatában.
Ezen üzemünk a lakástextil üzletághoz tartozik, amely jelenleg átalakulás alatt áll. A párnavarrás és tömés mellett bevezetésre kerül, az elsősorban betanított munkát igénylő termékcsomagolás, amelynek nagy előnye, hogy nem igényel szakképzettséget így nagyobb létszámot tud cégünk foglalkoztatni.
Az üzem jelenlegi létszáma meghaladja a 100 főt, a nagy mennyiségű megrendelés teljesítése érdekében ezt a létszámot folyamatosan bővíteni kívánjuk.

  

Advertisement